Autolt Error

Complete walkthrough on Installing and Configuring your Rogue Bard software.

Autolt Error

Unread postby Random17 » Thu Dec 15, 2005 9:26 pm

Bard Bot fails.

Autolt Error

Line 0 (File "C:\Program Files\Burnersware\Rogue Bard Bot.exe")"

HotKeySet("^0", "Terminate")

Error: Unknown function name.
Random17
 

Unread postby Burners » Sun Dec 18, 2005 6:45 am

fixed
DavidOrlo.com
My personal blog where I write articles and guides
User avatar
Burners
Site Admin
 
Posts: 1832
Joined: Wed Oct 27, 2004 12:43 pm

Unread postby maffers7087 » Thu Jan 05, 2006 4:37 am

I am now having this problem any sugestions? :(
User avatar
maffers7087
Pro Botter
 
Posts: 110
Joined: Mon Oct 03, 2005 6:32 pm
Location: ZZ

Unread postby Burners » Thu Jan 05, 2006 4:52 am

with the 7in1 bard bot ?

or the older software?
DavidOrlo.com
My personal blog where I write articles and guides
User avatar
Burners
Site Admin
 
Posts: 1832
Joined: Wed Oct 27, 2004 12:43 pm

Unread postby maffers7087 » Thu Jan 05, 2006 5:10 am

7 in 1 :blingsmile:
User avatar
maffers7087
Pro Botter
 
Posts: 110
Joined: Mon Oct 03, 2005 6:32 pm
Location: ZZ

Unread postby Burners » Thu Jan 05, 2006 5:12 am

thats odd I removed that entire chunk of code, u try redownloading the software?

Also what OS are you running?
DavidOrlo.com
My personal blog where I write articles and guides
User avatar
Burners
Site Admin
 
Posts: 1832
Joined: Wed Oct 27, 2004 12:43 pm

Unread postby maffers7087 » Thu Jan 05, 2006 5:13 am

no i have not tryed reinstalling i am doing it now
and i am running XP :)
User avatar
maffers7087
Pro Botter
 
Posts: 110
Joined: Mon Oct 03, 2005 6:32 pm
Location: ZZ

Unread postby maffers7087 » Thu Jan 05, 2006 5:25 am

nope did not work :(
here is the screen shot
http://img235.imageshack.us/my.php?imag ... 0111iq.jpg
User avatar
maffers7087
Pro Botter
 
Posts: 110
Joined: Mon Oct 03, 2005 6:32 pm
Location: ZZ

Unread postby maffers7087 » Sun Jan 08, 2006 3:32 am

Fixed it ! :))
User avatar
maffers7087
Pro Botter
 
Posts: 110
Joined: Mon Oct 03, 2005 6:32 pm
Location: ZZ

Unread postby Burners » Sun Jan 08, 2006 7:22 am

maffers7087 wrote:Fixed it ! :))


how did u fix it ?

I double checked the code and did a complete search for the string that created your error and the string does not exist because I took it out some time ago, the exact date is on the front page where it says "fixed code on all 7in1 bots"
DavidOrlo.com
My personal blog where I write articles and guides
User avatar
Burners
Site Admin
 
Posts: 1832
Joined: Wed Oct 27, 2004 12:43 pm


Return to Help - Bard Bot

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron