Mr.zone revamped

Suggest a new bot idea that you would like to see made or an already existing bot you would like to see Burners make.

Mr.zone revamped

Unread postby Snoopy » Sun Feb 05, 2006 12:01 pm

Since Mr.zone doesn't really work, is it possible to set up a bot to guide your toon across a zone on a specific path, so you can AFK until your toon gets to the destination?
Snoopy
Pro Botter
 
Posts: 147
Joined: Fri Dec 10, 2004 8:25 pm

Unread postby mdflows » Sun Feb 05, 2006 2:59 pm

It is possible but probably more trouble then it's worth.
Image
User avatar
mdflows
L33t Botter
 
Posts: 446
Joined: Tue Aug 02, 2005 11:20 pm

Unread postby Jinzoh » Sun Feb 05, 2006 10:27 pm

yea really
only easy way i think you could do that is to set it in run while your Y axis is set high in the air towards the zone. i suppose you could program paths but its too much of a bother, and u get attacked and random shit..
if you were to do a path, make it in the air
User avatar
Jinzoh
Programmer
 
Posts: 517
Joined: Tue Mar 22, 2005 5:29 pm
Location: Kujuta

Unread postby Snoopy » Mon Feb 06, 2006 5:18 am

I was thinking about this while i had to choco all the way to romeave from jeuno. would be so nice if I could afk and a bot just handeld everything. Can't really use many hacks atm, GM's are on my ass... soo yea. If this guiding bot thing were to come out, it wouldn't be obvious at all.
Snoopy
Pro Botter
 
Posts: 147
Joined: Fri Dec 10, 2004 8:25 pm

Unread postby Prince » Tue Feb 21, 2006 1:17 am

Couldnt there be a bot by making it walk a set path and all you had to do was walk it once? it would seem easy enough, only downside is you would have to walk it once
Image
Prince
L33t Botter
 
Posts: 256
Joined: Sun Jun 05, 2005 5:37 pm
Location: Pandemonium

Unread postby evildr » Tue Feb 21, 2006 1:25 am

problem is unless you have some sort of navigational orientation(like coordinates) then as soon as you are delayed by walking through a player or a mob you will be off course as the bot will think it is farther along then it really is.
evildr
!MAXIMUM RANK!
 
Posts: 1441
Joined: Wed Jan 19, 2005 6:32 pm
Location: comics

Unread postby Kosmoe » Mon May 29, 2006 5:41 pm

Can't you set flag points at specific coordinates? I thought the windower or some kind of coordinates can be found? Maybe through FFAssist?
Kosmoe
Advanced Botter
 
Posts: 94
Joined: Mon Dec 27, 2004 10:58 pm

Unread postby evildr » Mon May 29, 2006 6:21 pm

you can do it without ffassist. We know the offsets for the coordinate data for where you are and you can write a rail style system navigation bot but it may end up being a ton of coding. I haven't trried it yet and I can think of some very simple ways to potentially do it but I haven't had the time to play with it yet. I know of at least 1 person who has a working one they have not released yet and I know of another person working on one.
evildr
!MAXIMUM RANK!
 
Posts: 1441
Joined: Wed Jan 19, 2005 6:32 pm
Location: comics

Unread postby ReyRey » Mon Aug 03, 2009 9:45 am

oh this is a good idea for those long boring rides on a chocobo, or when you end up having to foot it long distances....

man wish i understood comptures like you hammy id help you bang these out if i could.
User avatar
ReyRey
L33t Botter
 
Posts: 364
Joined: Thu Jun 21, 2007 7:35 pm

Unread postby Hammy025 » Mon Aug 03, 2009 3:56 pm

It would be nice. Never know, it could happen.
Image
User avatar
Hammy025
Site Admin
 
Posts: 2468
Joined: Sun Jul 09, 2006 7:59 pm
Location: NorCal


Return to New Bot Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests